AcasăNewsDe fata cu politistii, a apelat la un gest extrem: si-a incendiat...

De fata cu politistii, a apelat la un gest extrem: si-a incendiat masina in care avea tigari de contrabanda!

A crezut ca scapa de probleme, dar s-a ales cu altele mai mari. Un tanar in masina caruia au fost gasite tigari de contrabanda a dat foc autoturismului, in clipa in care politistii au descoperit pachetele. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

Vasluianul in varsta de 30 de ani a fost oprit pentru control, miercuri, la intrarea in tara, la Vama Albita. In momentul in care oamenii legii au gasit ascunse, in bordul masinii, mai multe pachete de tigari de contrabanda, tanarul s-a repezit la portbagaj, de unde a luat o sticla cu lichid inflamabil si, pana sa il poata opri cineva, a aruncat-o in autoturism.

Atat masina suspectului, cat si un alt autovehicul aflat in apropiere au fost cuprinse de flacari si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru stingerea incendiului, se mentioneaza intr-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Ca urmare a gestului sau, barbatul a raspunde in fata legii. Este acuzat de „distrugerea, degradarea sau aducerea in stare de neintrebuintare a unui bun, savarsita prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc si daca este de natura sa puna in pericol alte persoane sau bunuri, iar pe pe numele lui, Parchetul de pe langa Judecatoria Husi a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de azi (joi-n.r) sa fie prezentat instantei, cu propunere de arestare preventiva”, precizeaza sursa citata.

Sursa foto: someseanul.ro

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger