AcasăSPORTSteaua - Stromsgodset 2-0. Campioana Romaniei este in turul III preliminar al...

Steaua – Stromsgodset 2-0. Campioana Romaniei este in turul III preliminar al Ligii Campionilor

Cristi Tanase a fost unul dintre cei mai activi fotbalisti ai Stelei

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, s-a calificat, miercuri seara, in turul III preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce s-a impus, cu 2-0, in returul cu norvegienii de la Stromsgodset.

Cristi Tanase a fost unul dintre cei mai activi fotbalisti ai Stelei

Invingatoare si in tur, cu 1-0, Steaua a facut un excelent joc de asteptare si si-a creat numeroase ocazii la poarta adversa, profitand de fiecare nesincronizare din defensiva norvegienilor.

Totusi, Steaua a deschis scorul tarziu, in minutul 72, cand Rapa a fructificat o minge venita de la Cristi Tanase. S-a facut 2-0 in minutul 84, Nicusor Stanciu trecandu-si, si el, numele pe lista marcatorilor.

Steaua s-a calificat fara mari emotii in turul III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, iar trupa din Ghencea urmeaza sa dea piept, intr-o dubla extrem de interesanta, cu gruparea FK Aktobe, din Kazahstan.

Aktobe a trecut clar de Dinamo Tbilisi, campioana Georgiei, 1-0 si 3-0. In returul de pe teren propriu, Aktobe s-a desprins pe final, precum Steaua, dar a reusit sa marcheze cu un gol mai mult, reusitele campioanei Kazahstanului fiind semnate de Antonov, Zenkovici si Aimbetov.

author avatar
Cristi Ionita
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger