AcasăPoliticaAntonescu, dupa ce a fost invins de Iohannis la votul pentru prezidentiabilul...

Antonescu, dupa ce a fost invins de Iohannis la votul pentru prezidentiabilul PNL: Toata lumea e multumita

Crin Antonescu e de parere ca votul secret de luni dupa-amiaza, din Delegatia Permanenta, in urma caruia Iohannis a devenit, oficial, prezidentiabilul liberalilor la scrutinul din toamna a fost unul dupa o procedura clara si civilizata.

Fostul presedinte al liberalilor a lasat sa se inteleaga ca votul incheiat in urma cu doar cateva ore a fost unul normal, si ca s-a inregistrat un „scor foarte bun pentru castigator”. In urma exprimarii optiunilor liberalilor prezenti la Delegatia Permanenta, Antonescu a obtinut doar 55 de sustineri in favoarea intrarii sale in cursa pentru Cotroceni, in timp ce contracandidatul sau in cursa interna din PNL, la finele careia s-a aflat numele candidatului formatiunii la alegerile prezidentiale din noiembrie, a primit 111 voturi. Astfel, Klaus Iohannis, edilul Sibiului, a fost desemnat, oficial, prezidentiabilul Partidului National Liberal. „Toata lumea e multumita – domnul Iohannis, ca a fost desemnat, (…) eu, pentru ca ceea ce am solicitat –pronuntarea printr-un vot clar, corect, civilizat, elegant s-a facut (…) In rest, vom vedea ce se intampla”, a concluzionat Antonescu.

Urmeaza acum ca atat liberalii, cat si democrat-liberalii, partenerii lor din viitoarea formatiune de centru-dreapta, sa isi desemneze candidatul comun pentru scrutinul din toamna. Va reamintim ca PDL il propune pentru aceasta cursa pe Catalin Predoiu.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger