AcasăNewsMeteo: Canicula la inceput de saptamana. 35 de grade la umbra!

Meteo: Canicula la inceput de saptamana. 35 de grade la umbra!

Daca ziua de sambata este una insorita in cea mai mare parte a tarii, duminica temperaturile vor continua sa creasca, urmand ca inceputul de saptamana sa fie unul canicular, cu temperaturi de pana la 35 de grade la umbra.

In acest weekend sunt asteptate maxime de 32 – 33 de grade in Campia de Vest, in timp ce in zonele de deal si de munte se vor inregistra  25 – 27 de grade.

Luni, vremea va fi calduroasa, chiar caniculara, in cea mai mare parte a tarii, in Banat, Crisana si izolat in Oltenia si sud-vestul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 36 de grade, cu cele mai ridicate valori in vestul teritoriului.

In Capitala vremea va fi calduroasa, cu cer senin si vant in general slab, potrivita pentru perioada din calendar, cu temperature maxime 32…33 de grade.

Si marti vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a teritoriului, caniculara in vest, sud-vest si izolat in centru. Cu totul izolat, vor fi ploi slabe de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, in zona montana. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 29 si 37 de grade, cu cele mai ridicate valori in Banat si vor cobora pana la 24 de grade in Dealurile de Vest.

Foto: sanatateabuzoiana.ro

author avatar
Alina Costache
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger