AcasăNewsCaz socant in Franta: Invatatoare, injunghiata de mama unei eleve, in...

Caz socant in Franta: Invatatoare, injunghiata de mama unei eleve, in fata colegilor copilei

O invatatoare a fost injunghiata mortal de mama unei eleve, insa pana in prezent nu se cunosc cauzele care au impins-o pe femeie la crima. Tragedia s-a petrecut in localitatea franceza Albi, la inceperea orelor de la scoala primara din oras.

Vineri dimineata, mama unei eleve a venit la scoala avand asupra ei  un cutit cu care a injunghiat-o pe invatatoare in fata copiilor, din motive care urmeaza sa se stabileasca in urma anchetei.

Imediat dupa ce a injunghiat-o pe invatatoare, agresoarea a fugit de la fat, fiind prinsa ulterior de politisti, in apropierea scolii.

Ministrul Educatiei, Benoit Hamon, si-a exprimat condoleantele, spunand ca este socat de faptele petrecute la scoala din Albi: „Este socant ce s-a intamplat. Aceasta drama confirma necesitatea de a lupta impotriva violentei in scoli si in apropierea lor”, citeaza Le Figaro.

De asemenea, presedintele Frantei, Francois Hollande, si-a exprimat uimirea si regretul fata de tragedia care a socat o tara intreaga. La nivelul scolii din Albi s-a alcatuit o celula de criza, iar psihologii incearca sa-i ajute  si sa-i consilieze pe copiii care au asistat la oribilul eveniment.

Foto: aradon.ro

author avatar
Alina Costache
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger