AcasăNewsPublicis Romania are un nou director de creatie: Jorg Riommi

Publicis Romania are un nou director de creatie: Jorg Riommi

Jorg Riommi

Jumatate italian-jumatate german, imbinand creativitatea cu rigoarea, Jörg Carlo Niccolo Riommi a lucrat in ultimii 3 ani ca Executive Creative Director la Saatchi Frankfurt (in ultimul an a coordonat si biroul din Berlin), unde a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38 in topul creativ in 2011, pe locul 5 in 2013.

Jorg Riommi

Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe 2 continente (Europa si America de Sud), in 4 tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari mari departamente de creatie din Romania.

Am cautat un lider care sa aduca o perspectiva noua, viziune si inspiratie.

“Referintele si experienta internationala, dar, in acelasi timp, cunoasterea pietei romanesti ii ofera lui Jorg o perspectiva unica si valoroasa. Este persoana cea mai potrivita sa valorifice potentialul deosebit al departamentului nostru de creatie si sa duca produsul creativ al agentiei la urmatorul nivel.”, spune Alex Badila – Managing Director, Publicis Romania.

author avatar
Catalin Dumitrescu
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger