AcasăOldAtac cu racheta asupra bazei militare din Kandahar. Premierul Ponta si oficialii...

Atac cu racheta asupra bazei militare din Kandahar. Premierul Ponta si oficialii romani, dusi intr-un buncar!

Incident foarte grav in timpul vizitei premierului Victor Ponta la baza militara din Kandahar. Perimetrul a fost tinta unui atac cu racheta. Seful Executivului, dar si ministrii care il insoteau in aceasta deplasare au fost adapostiti de urgenta intr-un buncar.

Imediat ce a fost data alarma de pericol, primul-ministrul Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa, dar si cel al Internelor, vicepremierul Oprea, au fost dusi intr-un loc sigur, cu ajutorul unui vehicul blindat, anunta televiziunile de stiri.

Seful Executivului si inaltii demnitari participau, duminica, la ceremonia de retragere a militarilor romani din Afganistan.

Vom reveni cu detalii!

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger