AcasăPoliticaBlaga, la Congresul PNL: Nu am venit sa ofer pe tava PDL-ul!

Blaga, la Congresul PNL: Nu am venit sa ofer pe tava PDL-ul!

Vasile Blaga

Prezent, sambata, la cea de-a doua zi a Congresului PNL, in cadrul caruia liberalii isi vor alege noua conducere, dar vor discuta si despre proiectul unificarii celor doua formatiuni de dreapta, liderul PDL, Vasile Blaga, a subliniat importanta unui efort comun, ca echipa, in vederea succesului la prezidentiale, insistand, totodata, asupra faptului ca nu ofera „pe tava” partidul sau.

Vasile Blaga

Mai mult, Blaga a dat de inteles ca fuziunea celor doua formatiuni intr-un „mare partid de centru dreapta” nu va duce la pierderea identitatii niciunuia din partide, ci la castigarea prezidentialelor din toamna de catre candidatul comun al celor doua formatiuni. Totodata, a tinut sa aminteasca si „emotia visului pe cale sa se implineasca, de a vedea PDL, alaturi de PNL, in marele partid al dreptei, partidul dreptei unite”.

Vorbind despre PNL ca despre „partenerul natural” al democrat-liberalilor, Vasile Blaga a tinut sa demonteze si varianta atribuite propagantei PSD-iste, cum ca ar oferi „pe tava” PDL-ul, printr-o astfel de alianta. „Partenerul pe care mi l-am dorit, l-am dorit impreuna, pentru partidul meu, pe care l-am considerat cel mai aproape de crezul Partidului Democrat Liberal a fost PNL. (…) Nu am venit in fata dumneavostra nici sa va ofer pe tava PDL-ul, nici sa ofer PDL-ul pe tava altcuiva”, a punctat Blaga in fata delegatilor PNL prezenti la Congresul in cadrul caruia va fi aleasa noua conducere a partidului -presedintele si cei 31 de vicepresedinti.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger