AcasăNewsMalaezia: O ambarcatiune a naufragiat, zeci de oameni sunt dati disparuti

Malaezia: O ambarcatiune a naufragiat, zeci de oameni sunt dati disparuti

O ambarcatiune cu 97 de persoane la bord a intampinat mari probleme in largul coastelor malaeziene, inainte de a se scufunda. Despre soarta a jumatate dintre pasageri nu se stie nimic la acest moment, la cateva ore de la producerea accidentului.

O noua situatie dificila pentru autoritatile de la Kuala Lumpur. Cu ecourile disparitiei misterioase a zborului MH 370 al Mayasia Airlines inca nestinse, autoritatile au de a face cu o alta tragedie care implica persoane disparute. Dintre cele 97 de suflete aflate in barca, despre care autoritatile locale au anuntat ca ar fi imigranti indonezieni ajunsi in mod clandestin in spatiul statului malezian, 42 sunt la aceasta ora date disparute.

Autoritatile locale au anuntat ca la bordul ambarcatiunii de lemn, care a plecat din Port Klang, marti la amiaza, se aflau si femei, dar si copii. Destinatia calatorilor nu este cunoscuta exact. In ciuda eforturilor echipelor de salvare, care s-au deplasat in zona, cu o nava, pana la aceasta ora persoanele disparute nu au fost gasite.

author avatar
Cristina Stefan
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger