AcasăSPORTAguero si Messi au calificat Argentina – VIDEO

Aguero si Messi au calificat Argentina – VIDEO

Nationala de fotbal a Argentinei s-a calificat in sferturile de finala ale Copei America, dupa ce a trecut, cu 3-0, de Costa Rica.

Dupa doua egaluri inregistrate in primele doua etape din faza grupelor, trupa lui Batista avea mare nevoie de victorie in disputa cu Costa Rica, iar super-starurile Aguero si Messi au iesit la rampa la momentul potrivit.

Vedeta lui Atletico Madrid a deschis scorul in prelungirile primei reprize si a facut 2-0 imediat dupa pauza, iar Di Maria, de la Real Madrid, a inchis tabela in minutul 63. Toate cele trei reusite au venit in urma unor actiuni initiate de Messi, cel mai bun jucator de pe teren.

Argentina a incheiat pe locul al doilea Grupa A, dupa Columbia, care s-a impus, cu 2-0, in disputa cu Bolivia, gratie unei duble reusite de golgeterul Radamel Falcao Garcia.

[youtube]dNogTSOgvfw[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger