AcasăNewsConstanta: Un taxi a lovit in plin o ambulanta care transporta o...

Constanta: Un taxi a lovit in plin o ambulanta care transporta o gravida la spital

O ambulanta a fost lovita in trafic de un taxi, intr-o intersectie din Constanta, singurul  ranit fiind soferul salvarii. Ambulanta transporta o gravida la spital si avea semnalele acustice si luminoase pornite.

Desi ambulanta avea semnalele acustice si luminoase pornite, taximetristul se grabea, a intrat in intersectie si a lovit in plin salvarea, potrivit ziuaconstanta.ro. Soferul taxiului a recunoscut ca a fortat semaforul si a lovit ambulanta care circula cu semnalele acustice si luminoase in functiune.

In ambulanta se afla o femeie insarcinata, care din fericire nu a fost ranita,  singurul care a avut nevoie de ingrijiri medicale fiind soferul salvarii, care s-a ales cu o leziune la un picior.

Foto: portalsm.ro

author avatar
Alina Costache
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger