AcasăNewsJon, cel mai mare fan al concertului Bon Jovi de la Bucuresti

Jon, cel mai mare fan al concertului Bon Jovi de la Bucuresti

Rockerul si-a tinut fanii in Piata Constitutiei pana tarziu in noapte

Aproape 70.000 de suflete au infruntat caldura toropitoare care s-a abatut asupra Bucurestiului, pentru a-i vedea in Piata Constitutiei pe Jon si trupa lui. Desi proaspat operat la genunchi, artistul a cantat si dansat de-a sfarait scena si nu a facut mofturi la bis.

Bucurestenii s-au inghesuit sa cumpere tricouri Bon Jovi

Visul rockerilor din Romania de a-i vedea si asculta pe membrii trupei Bon Jovi pe plaiuri mioritice a devenit realitate. Duminica, americanii au concertat pentru prima oara in tara noastra si au ramas surprinsi ca toata suflarea adunata in Piata Constitutiei a cantat cot la cot cu ei. Cel mai entuziasmat dintre cei patru membri ai trupei a fost chiar liderul, Jon.

Desi operat la genunchi, Jon Bon Jovi a cantat si dansat ca la 20 de ani

„Am avut ocazia incredibila de a canta in Romania pentru prima oara. Va multumesc, voua, fanilor, pentru ca ne-ati primit cu atata caldura. A fost un spectacol incredibil si cred ca a meritat asteptarea. Sunteti grozavi”, a postat Jon pe contul de Facebook, dupa show. Desi proaspat operat la genunchi, Jon a cantat si a dansat de a sfarait scena si nu a facut mofturi la bis. „Vom reveni in Romania „, le-a strigat artistul fanilor adunati sa il vada in Piata Constitutiei.

Rockerul si-a tinut fanii in Piata Constitutiei pana tarziu in noapte

„Dar voi nu aveti treaba maine de nu plecati acasa?”, a glumit el cu admiratorii care nu se dadeau dusi.  „Nuuu”, au strigat fanii, care au infruntat caldura din Bucuresti cu apa si bere la 5 lei paharul si au plecat de la concert cu tricouri Bon Jovi, cumparate cu sume intre 100 si 130 de lei. De emotie, dar si din pricina  caldurii sufocante, cateva spectatoare au lesinat, ratand ocazia de a-l vedea si asculta pe Jon.

Spectatorii s-au blindat cu cearsafuri si palarii pentru a infrunta caldura din Bucuresti

Ceilalti aproape 70.000 de spectatori, aflati atat in zona desemnata de organizatori pentru concert, cat  si catarati pe ferestrele ministerelor din jur au rezistat eroic pana la final.  Si nu le-a parut rau.

 

 

author avatar
Alina Creanga
1.756 afisari

1 COMENTARIU

  1. scuzati intrebarea prosteasaca… CINE VA FACE POZELE? sunt cele mai proaste poze pe care le-am vazut facute la un concert. cu ce sunt facute? cu un compact? din cate stiu eu, o publicatie ar trebui sa aiba si un fotograf nu un nene care se duce si face poze cu mobilul/aparatul compact.
    p.s. de unde frate 70000 de spectatori? din ce au comunicat organizatorii au fost in jur de 55000 de spectatori…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger