AcasăSPORTFostul campion Ivan Patzaichin, numit presedinte onorific al Clubului Sportiv Dinamo

Fostul campion Ivan Patzaichin, numit presedinte onorific al Clubului Sportiv Dinamo

Multiplul campion olimpic si mondial la canoe, Ivan Patzaichin, este, de joi incepand, presedintele onorific al Clubului Sportiv Dinamo.

Totodata, Patzaichin a primit o distinctie onorifica in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la sediul Ministerului de Interne, in prezenta ministrului Gabriel Oprea. Este vorba de cea mai inalta distinctie a Ministerului Afacerilor Interne – placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, in cadrul unui evenimentului ce a avut loc in contextul implinirii a 66 de ani de cand a luat fiinta Clubul Sportiv al Ministerului Afacerilor Interne, au fost premiati si antrenorului lotului national de gimnastica al Romaniei, Octavian Belu, precum si celor doua gimnaste legitimate la Dinamo, Larisa Iordache si Diana Bulimar, medaliate cu aur pe echipe la Campionatul European care s-a desfasurat, zilele trecute, in capitala Bulgariei, Sofia. Mai mult, sportivele antrenate de cuplul Belu-Bitang au primit si cate un premiu financiar de 50.000 lei, din partea Clubului Sportiv Dinamo.

Mai mult, tot joi, ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a participat la inaugurarea Muzeul Sportului Dinamovist, aflat in incinta sediului clubului, situat pe Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti.

author avatar
Cristina Stefan
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger