AcasăNewsJanet Jackson, 11.111 de lire pe minut de la Deutsche Bank

Janet Jackson, 11.111 de lire pe minut de la Deutsche Bank

Janet Jackson a concertat 45 de minute exclusiv pentru clientii rasfatati ai Deutsche Bank

Cu cat criza financiara e mai vartoasa, cu atat petrecerile bancherilor sunt mai extravagante. O dovedesc Deutsche Bank si Rothschild.

Janet Jackson a concertat 45 de minute exclusiv pentru clientii rasfatati ai Deutsche Bank

Ziarele londoneze s-au scandalizat de petrecerea desantata organizata de Deutsche Bank pentru cei mai bogati clienti, dupa ce daduse afara 300 de britanici. Weekendul trecut, Deutsche Bank a inchiriat  intregul Hotel The Grove, cu 272 de camere, din Hertfordshire, timp de 48 de ore, rasfatandu-si cei mai fideli clienti din lumea finantelor cu spa, golf si un concert de 45 de minute cu Janet Jackson, pentru care a platit jumatate de milion de lire. Membrii trupei The Black Eyed Peas au refuzat sa cante live, desi li se facuse o oferta si mai generoasa.

Nat, unul din „nepotii” multimiliardarilor Rothschild, a sarbatorit 40 de ani cu cinci tone de mancare

Sau, mai bine zis, au spus ca pentru bancheri, la acel pret, fac doar playback! Bancherul Nat Rothschild si-a serbat in acest weekend implinirea a 40 de ani in Muntenegru, unde si-a invitat toti prietenii, elita lumii politico-financiare. Dintre acestia, cel mai criticat a fost laburistul Peter Mandelson, caruia britanicii i-au cerut sa se hotarasca de care parte a lumii e: cu bancherii sau cu poporul muncitor! Pentru 300 de VIP-uri s-au cumparat cinci tone de mancare si bautura, in valoare de un milion de lire.

author avatar
Adina Mutar
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger