AcasăMONDENPandele i-a insfacat Gabrielei Firea buchetul de mireasa

Pandele i-a insfacat Gabrielei Firea buchetul de mireasa

Dupa ceremonia religioasa oficiata anul trecut, vedeta Antenei 3 si primarul din Voluntari s-au tinut de cuvant si le-au oferit rudelor si prietenilor o petrecere de vis, in weekend, ocazie cu care si-au reinnoit juramintele.

Gabriela Firea si Florentin Pandele au avut parte de o nunta de basm, binecuvantata, sambata, de 8 preoti, pe Domeniul Stirbey. Mirii si nasii lor, Gigi si Luminita Becali, si-au facut aparitia intr-o caleasca alba. Mancare buna, bauturi fine, un foc spectaculos de artificii, tort de martipan,  in forma de vapor, care a cantarit 50 kg, 500 de invitati au fost ingredientele unei seri reusite pentru miri.

Programul artistic a fost sustinut de Angela Similea, Mirabela Dauer, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel,Monica Anghel etc. Cireasa de pe tort a acestui maraton muzical a fost Corina Chiriac, care a ridicat lumea la dans, inclusiv pe Mircea Badea. Vedeta a cantat si doua piese impreuna cu Adi Minune, pretatia lor fiind extrem de apreciata de nuntasi.

Simonei Gherghe i s-a pus voalul miresei

Gabriela Firea a fost o mireasa atipica si nu a vrut sa fie furata. Pe parcursul noptii, ea a purtat 2 rochii albe de mireasa, de la Pronovias, iar spre zorii zilei a imbracat o rochie scurta, lila. Punctul culminant al serii a fost aruncarea buchetului, care a ajuns, culmea, in bratele mirelui. „A fost o gluma a lui Florin, in sensul ca atunci cand ma pregateam sa arunc buchetul el daruise deja, in cateva secunde, peste 20 de buchete de flori domnisoarelor prezente. Asa am procedat si eu cu jartierele…am daruit impreuna  peste 20 de jartiere cavalerilor, ca sa ii vedem la altar cat de curand“, a declarat Gabriela Firea pentru „National“. Desi nu a prins buchetul de mireasa, Simona Gherghe a fost somata sa se marite.

„Simona fiindu-mi domnisoara de onoare, ea mi-a purtat voalul si ma bucur“, a adaugat mireasa. Petrecerea s-a incheiat duminica dimineata, iar printre invitati s-au numarat: Mihai Gadea, Sandra Stoicescu, Simona Patruleasa si Sabin Ivanof, Cristina Dochianu, Crina Abrudan si Gabi Popescu, Alina si Cristi Borcea, Adelina Chivu etc.

[nggallery id=72]

author avatar
Andreea Romaniuc-Archip
4.156 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mireasa o BABACIUNE,
    Mirele un marinar retardat
    Nasul : un analfabet 100%
    Artistii= pensionari uitati pe rafturile prafuite ale arhivei (apropo : Angela , gata DOLIU? )

    ASTA-I STIRE ?
    intrebare ptr. redactie :cat i-a costat pe sotii Firea publicarea acestor cacturi ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger