AcasăNewsAvocata din Timisoara, prinsa de procurorii DNA in timp ce primea 12.000...

Avocata din Timisoara, prinsa de procurorii DNA in timp ce primea 12.000 de lei mita

O avocata din Timisoara a fost prinsa, luni, de procurorii DNA in timp ce lua 12.000 de lei de la un barbat caruia i-a promis ca va rezolva, impreuna cu judecatorii, mai multe dosare aflate pe rolul instantelor din municipiu.

Avocata, din Baroul Timis, a fost prinsa in flagrant, luni, in timp ce primea 12.000 de lei de la un barbat, intr-un restaurant din centrul orasului, aceasta fiind a treia transa din suma totala care urma sa fie incasata de femeie, a declarat procurorul – sef al DNA din Timisoara, Tamas Schiffbeck, citat de b1.ro.

„Avocata a pretins unei persoane, sub pretextul ca transmite mai departe la un magistrat, suma de 16.500 de lei, din care astazi (luni, n.r.) a luat 12.000 de lei. In alte doua randuri luase deja cate o mie de lei din suma ceruta”, a declarat Schiffbeck.

Avocata i-ar fi promis barbatului care i-a dat banii ca ii va aranja cu judecatorii sentinte favorabile in mai multe dosare aflate pe rolul instantelor de judecata din Timisoara. Femeia a fost dusa la audieri la sediul DNA Timisoara, fiind cercetata pentru trafic de influenta.

Foto: moldova.org

author avatar
Alina Costache
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger