AcasăNewsCoreea de Nord: Presedinta sud-coreeana, o "prostituata", iar Obama, un "peste"

Coreea de Nord: Presedinta sud-coreeana, o „prostituata”, iar Obama, un „peste”

Regimul nord-coreean a depasit orice limita duminica dupa ce a comparat-o pe presedinta sud-coreeana cu o „prostituata”, iar pe Obama cu un „peste”.

Potrivit agentiilor de presa internationale, Coreea de Nord a spus ca relatia dintre presedinta sud-coreeana Park Geun-hye si presedintele american Barack Obama este ca cea a unei „prostituate” cu un „peste”.

„Comportamentul lui Park Geun-hye cu Obama este comportamentul unei fete rele care cere unor gangsteri sa-l bata pe unul pe care nu-l iubeste. Sau al unei prostituate care este disperata sa il prinda pe unul in capcana, asa ca isi pune corpul in serviciul unui peste puternic”, a apreciat Comitetul nord-coreean pentru Reunificarea Pasnica a Coreei, potrivit agentiei de stat KCNA.

Aceste insulte vin dupa ce liderul american a avut o vizita de doua zile in Coreea de Sud. Obama a catalogat regimul nord-coreean drept un „stat paria” slab, a carui izolare se va accentua in cazul unui nou test nuclear.

Comitetul nord-coreean sustine ca aceste afirmatii sunt „insulte intolerabile” adresate liderului Kim Jong-un si ca acestea nu vor face altceva decat sa intareasca hotarârea de a continua politica spre un razboi nuclear total.

author avatar
Andra Nesu
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger