AcasăSPORTNicio surpriza la Oberhausen. Victorie prin knock-out pentru Vladimir Klitschko!

Nicio surpriza la Oberhausen. Victorie prin knock-out pentru Vladimir Klitschko!

Daca Vitali, fratele sau mai mare, a ales sa renunte la box pentru batalia din politica, Vladimir Klitschko isi continua cu succes cariera de pugilist profesionist.

Campionul mondial la categoria grea in patru versiuni diferite a bifat, sambata seara, o noua victorie categorica, Vladimir Klitschko facandu-l knock-out, in repriza a cincea, pe australianul Alex Leapai.

Confruntarea, care a avut loc la Oberhausen, in Germania, s-a desfasurat intr-o singura directie, Leapai incasand cu stoicism zeci sau chiar sute de lovituri de la uriasul Klitschko.

Diferenta de inaltime, 15 centimetri, si de experienta a fost covarsitoare, doar o minune ajutandu-l pe Leapai sa reziste pana in repriza a cincea.

A fost a 62-a victorie obtinuta de Klitschko, din 65 de meciuri de disputate, si a 52-a victorie obtinuta prin knock-out. Leapai, un sofer de camion in viata de zi cu zi, a ajuns deja la cinci infrangeri in cariera de boxer profesionist, australianul fiind facut knock-out inclusiv de pugilisti mai putin cunoscuti precum americanul Kevin Johnson sau australianul Baden Oui.

author avatar
Cristi Ionita
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger