AcasăNewsBarbat impuscat in cap, in Capitala

Barbat impuscat in cap, in Capitala

Un barbat a fost gasit impuscat in cap in Capitala, in dimineata zilei de joi.

Autoritatile au fost alertate de sotia acestuia, ea fiind cea care l-a gasit. Prima ipoteza a politistilor este aceea a unei sinucideri, mai ales ca barbatul suferise in ultima vreme de depresie.

Potrivit televiziunilor de stiri, incidentul s-a produs intr-o locuinta din zona 1 Mai. Femeia si-a gasit sotul mort si arma langa el. „Este vorba de un barbat de 44 de ani, iar din ce ne-a relatat fosta sotie, pe fondul unei depresii pe care acesta o avea, s-ar fi impuscat in cap cu arma de vanatoare detinuta legal. A venit ea cu un prieten si l-au gasit decedat. Nu ar exista indicii ca ar fi vorba de omor”, a declarat, la Romania TV, Bogdan Ghebaur, purtator de cuvant Politia Capitalei.

author avatar
Andra Nesu
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger