AcasăPoliticaBasescu se adreseaza romanilor: Nu aduceti la Cotroceni un om care este...

Basescu se adreseaza romanilor: Nu aduceti la Cotroceni un om care este dependent de baroni

Ar trebui amânate alegerile parlamentare? Traian Băsescu, răspuns categoric - VIDEO

Seful statului le-a cerut alegatorilor sa se gandeasca bine cand merg la vot, in ziua in care vor avea loc alegerile prezidentiale, in asa fel incat sa nu ajunga la Cotroceni un ”om dependent de baroni”.

Traian Basescu

Intrebat, concret, la cine anume se refera, Traian Basescu a raspuns, miercuri, in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live, ca e vorba de actualul premier, Victor Ponta, posibilul prezidentiabil al social-democratilor. Motivul pentru care romanii nu ar trebui sa aleaga un astfel de candidat, in opinia presedintelui, ar fi acela ca respectivul candidat ar „baroniza tara”.

Eu le spun romanilor ca mesaj: nu aduceti la Palatul Cotroceni un om care este dependent de baroni. Se va baroniza tara si nimeni nu va mai scapa de ei. Nu am nicio retinere sa spun Victor Ponta. El tot spune vreau schimbare. Ce vrei sa schimbi Ponta? Vrei sa schimbi Legea Educatiei, Codul Muncii (…) modul cum s-a neutralizat politic SRI si SIE? Vrei sa schimbi modul cum nu mai sunt controlate politic DNA si ANI? (…) Tot timpul, mesajul lui Ponta este sa plece presedintele ca pe urma terminam cu anchetele impotriva baronilor. Romanii nu isi dau seama ce pericol urias ii pandeste sa aduca la Cotroceni un om care (…) controleaza serviciile de securitate ale tarii”, a sustinut Basescu, pentru sursa citata.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger