AcasăSPORTA pierit in conditii groaznice: Un portar a murit dupa ce a...

A pierit in conditii groaznice: Un portar a murit dupa ce a fost lovit, accidental, de un fotbalist!

Inca o familie distrusa de accidentul de la Lupeni

Momente cumplite pentru jucatorii unor formatii care au asistat, neputinciosi, la o tragedie. Un portar in varsta de 30 de ani a pierit, dupa ce a fost lovit in cap de un jucator, care s-a dezechilibrat.

In momentul caderii, fotbalistul l-a lovit foarte grav pe aparatorul buturilor, iar acesta din urma a pierit, in drum spre spital, din cauza traumatismului sever. Teribilul accident a avut loc duminica, in timpul unui meci din Gabon, pe fondul unui gazon alunecos, potrivit newsrt.us.

Din ceea ce povestesc martorii, Azougoui, portarul echipei AC Bongoville, a iesit sa prinda o minge care ameninta poarta pe care o apara, in momentul in care s-a produs tragedia. Involuntar, jucatorul formatiei adverse l-a lovit in zona capului, in clipa in care s-a dezechilibrat si a cazut pe iarba uda.

Din nefericire, in ciuda interventiei echipelor medicale ale celor doua formatii, si a faptului ca portarul a fost dus de urgenta la spital, viata lui nu a mai putut fi salvata, iar medicii au constatat decesul chiar in drum spre unitatea de primiri urgente.

346 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger