AcasăSPORTMircea Sandu a dat cu subsemnatul la DNA, Gigi Becali nu

Mircea Sandu a dat cu subsemnatul la DNA, Gigi Becali nu

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a fost audiat de procurorii DNA in legatura cu un posibil caz de corupere a arbitrilor din Liga I.

Sandu a fost chemat la DNA, dupa ce a afirmat ca Marian Iancu, patronul formatiei Poli Timisoara, ar fi pus de o parte suma de 500.000 de euro pentru a-si asigura arbitraje favorabile in Liga I.

Presedintele FRF a precizat, astazi, ca nu stie detalii despre vreun caz de coruptia a arbitrilor din Liga I, ca ce a auzit s-ar fi intamplat in urma cu 3-4 ani si ca nu are probe impotriva vreunui om din fotbalul romanesc.

Mircea Sandu a mai afirmat ca a discutat cu procurorii DNA despre presiunea la care a fost supus Viorel Duru, omul responsabil cu licentele in fotbalul romanesc, si despre cazul Poli Timisoara si FC Bihor. Reprezentantii celor doua cluburi s-au adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv, dupa ce nu au primit licentele pentru a evolua in Liga I.

In legatura cu cazul Poli Timisoara si FC Bihor, Mircea Sandu a precizat ca Viorel Duru si avocatii FRF vor sustine, la TAS, cauza neacordarii licentei, cazul urmand a intra pe rol saptamana viitoare.

Mircea Sandu nu a ezitat sa-i atace pe oamenii care conduc cluburile din Liga I, spunand ca declaratiile fara noima ale acestora afecteaza imaginea fotbalului romanesc.

Gigi Becali, patronul clubului Steaua, s-a tinut de cuvant si nu a ajuns astazi la DNA, desi era citat in posibilul caz de corupere a arbitrilor din Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger