AcasăOldRadu Banciu: Mihaela Radulescu e proasta si urata!

Radu Banciu: Mihaela Radulescu e proasta si urata!

radu-banciu-mihaela-radulescu-analfabeta-prosta-urataRadu Banciu: Mihaela Radulescu e proasta si urata!

„Mihaela Radulescu e o analfabeta”, spunea Radu Banciu acum doua luni. Raspunsul Mihaelei Radulescu a venit repede si l-a numit pe Banciu „mascarici”. Razboiul dintre cei doi insa nu s-a terminat, iar Radu Banciu continua s-o „alinte” pe Mihaela Radulescu, despre care spune ca e urata si proasta.

radu-banciu-mihaela-radulescu-analfabeta-prosta-urata
Radu Banciu: Mihaela Radulescu e proasta si urata!

“Se compara Mihaela Radulescu cu mine? Ea nu se mai poate regasi, s-ar minti si daca ar sta singura intre patru pereti. Nici nu mai stie de unde a plecat, eu o stiu de pe cand era la Pro TV, era urata si proasta”, a spus Radu Banciu.

De aceasta data, Banciu nu s-a oprit doar la Mihaela Radulescu si s-a luat si de Andreea Raicu pe care a numit-o doar proasta.

“Era o proasta, la al treilea cuvant se incurca. Se poate spune ca a fost prima asistenta TV, deoarece avea o emisiune cu Andi Moisescu, dar vorbea doar el, ea nu avea nicio treaba”, a plusat Radu Banciu, potrivit click.ro.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.502 afisari

4 COMENTARII

  1. Imi aduc aminte de coana mihaela in anii 90 , era la 7 abc, la un eveniment la centrul cultural american a facut-o dan chisu de rahat cu o gramada lume de fata. Nu te da mare doamna ca miroase urat.

  2. Domnule Banciu…cu respect va spun ca pana`n scandalul cu Mihaela Radulescu …eu personal nu auzisem de dv. Scuzati-mi ignoranta…dar cine sunteti?

  3. Pffffff , ia te uita la maimutza asta de deasupra : „cine este Banciu?”
    – Bai papadie proasta si oligofrena pai Banciu are coloana vertebrala surioara , si spune lucrurilor pe nume , da’ tu de un’ sa stii daca esti ahtiata dupa curveta asta batrana , halitoarea neobosita de carnati….marea diva Raduleasca…. – partz fai fata cu bazmutia ta batrana!
    intreab-o mai bine pe „Miha” ce cauta ea acu vreo 15 -20 ani in 4 labe sub birou , cu botu-n prohabu’ lui Dan Iosif ( daca tot este ea asa mare doamna )

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger