AcasăSPORTDrama la Steaua! A murit cel mai vechi angajat al clubului

Drama la Steaua! A murit cel mai vechi angajat al clubului

Stelistii vor lupta joi seara si pentru memoria fostului maseur

Fotbalistii campioanei Steaua Bucuresti au primit, la antrenamentul de miercuri dimineata, o veste care i-a bulversat total.

Stelistii vor lupta joi seara si pentru memoria fostului maseur

Maseurul Mitica Neagu (67 de ani), cel mai vechi angajat al clubului, a incetat din viata, in noaptea de marti spre miercuri, din cauza unei boli incurabile.

Informatia a fost confirmata si pe site-ul oficial al clubului de fotbal Steaua Bucuresti, reprezentantii gruparii din Ghencea amintind ca Mitica Neagu a fost angajat al Stelei inca din 1970, iar de atunci a ramas langa echipa, cu exceptia unor scurte perioade de timp.

Mitica Neagu a activat timp de peste 40 de ani la Steaua

Mitica Neagu a luat parte la cele mai mari succese ale Stelei, inclusiv la castigarea Cupei Campionilor Europeni (1986) si la castigarea Supercupei Europei (1987).

Decorat cu medalia Meritul Sportiv clasa a III-a in 2008, de catre presedintele Traian Basescu, Mitica Neagu a fost considerat unul dintre cei mai buni maseuri si asistenti medicali din Romania.

Decesul acestuia a intristat trupa lui Laurentiu Reghecampf, dar Chipciu si compania sunt gata sa lupte in derbiul cu Dinamo, de joi seara, din semifinalele Cupei Romaniei, pentru a putea dedica memoriei fostului maseur victoria si calificarea in finala.

sursa foto: steauafc.com

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger