AcasăNewsSeful opozitiei din Turcia, batut in Parlament

Seful opozitiei din Turcia, batut in Parlament

Incident incredibil petrecut in Parlamentul turc, unde liderul opozitiei a fost batut de un necunoscut.

Kemal Kilicdaroglu, seful principalului partid de opozitie turc, a fost atacat in vazul tuturor si a primit doi pumni in figura.

Identitatea atacatorului nu a fost data publicitatii, dar presa turca sustine ca este vorba despre un barbat de 28 de ani cunoscut cu antecedente penale.

Atacatorul a fost imobilizat de fortele de ordine, luat pe sus si dus catre cea mai apropiata sectie de politie. Atacatorul a precizat ca l-a lovit pe Kemal pentru ca-l considera un tradator.

Liderul Partidului Republican al Poporului a reusit, in cele din urma, sa-si sustina alocutiunea. Kemal a anuntat ca „nu se pune problema sa cedam atat de usor. Drumul spre democratie este presarat cu obstacole”.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger