AcasăNewsAvocatul lui Dumitru Dragomir: Procurorii nu au tinut cont de probele pe...

Avocatul lui Dumitru Dragomir: Procurorii nu au tinut cont de probele pe care le-a adus

Avocatul lui Dumitru Dragomir, Alina Gingirov, a declarat luni, dupa retinerea clientului sau, ca procurorii nu au ţinut cont de probele pe care acesta le-a adus.

Dumitru Dragomir a fost retinut luni dupa-amiaza, pentru 24 de ore, in dosarul privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din Liga I. Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de spalare de bani, delapidare si evaziune. Dragomir a fost scos, in jurul orei 15.15, din sediul Politiei Capitalei, de unde va fi dus in arest. Ordonanta de reţinere a fost emisa dupa ce Dragomir a fost audiat in acest dosar.

Liga Profesionista de Fotbal a fost prejudiciata cu trei milioane de euro la vanzarea unor pachete din drepturile de televizare a meciurilor, prin crearea unui circuit fictiv de intermediere a tranzactiei, in conditiile in care, in realitate, aceasta s-a facut prin negociere directa, a aratat anterior Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Procurorii au precizat ca in acest dosar s-a inceput urmarirea penala pentru delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani. Potrivit anchetatorilor, LPF ar fi fost prejudiciata, la vanzarea drepturilor de televizare, prin faptul ca tranzacţia a fost „intermediata” de mai multe firme, desi ea s-a realizat, in realitate, fara acestea.

author avatar
Andra Nesu
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger