AcasăNewsUn avion a aterizat de urgenta pe un camp din Sibiu

Un avion a aterizat de urgenta pe un camp din Sibiu

Un aparat de zbor de mici dimensiuni a aterizat de urgenta, duminica dupa-amiaza, pe un camp situat in judetul Sibiu.

Se stie ca la bordul aeronavei se afla o singura persoana – pilotul, care s-a salvat si, la aceasta ora, conform digi24.ro, e in afara oricarui pericol.

Aparatul tip C172 ar fi trebuit sa ajunga la Ghimbav, insa a aterizat de urgenta pe un teren arabil din Miercurea Sibiului,  dupa ce barbatul aflat la mansa a constatat aparitia unor probleme la motorul aeronavei.

Incidentul este al doilea produs in decurs de cateva zeci de ore. Vineri dupa-amiaza, un alt avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, de aceasta data in judetul Arad. La bord se aflau trei persoane, iar pilotul a decis ca se impune aterizarea de urgenta, dupa ce au aparut probleme la motorul aeronavei. Ca urmare, a adus aparatul la sol in mijlocul unui camp. Atat el, cat si celelalte doua persoane aflate in avion au scapat fara leziuni.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger