AcasăNewsAcuze grave! Dan Diaconescu: "Am fost santajat sa renunt la politica"

Acuze grave! Dan Diaconescu: „Am fost santajat sa renunt la politica”

Dan Diaconescu, presedintele PPDD, a facut cateva dezvaluiri socante in legatura cu dosarul in care a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Politicianul, care va candida, in luna mai, atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele partiale, a fost condamnat, in decembrie anul trecut, la trei ani de inchisoare, cu executare, pentru ca ar fi santajat un fost primar al unei comune din Arad. Decizia nu a fost una definitiva, fiind atacata, intre timp, cu recurs.

Cu ceva mai mult de o luna inainte de alegerile europarlamentare si cele partiale, Dan Diaconescu sustine ca a fost santajat, la randul lui, pentru a renunta la viata politica.

„Am fost santajat sa renunt la politica. Mi s-a propus sa ies din politica pentru a fi achitat. Cineva important mi s-a spus: iesi din politica, du-te unde vrei tu si esti achitat” a dezvaluit Dan Diaconescu, la Romania TV.

Liderul PPDD nu a vrut sa dezvaluie identitatea personajului care l-a santajat, dar sustine ca este vorba despre cineva foarte important, „un apropiat al judecatorului care m-a condamnat a transmis un mesaj: daca nu renunt la politica, asta va fi pedeapsa pentru mine. Este cineva care dispune in justitie dupa bunul plac”.

author avatar
Cristi Ionita
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger