AcasăSPORTScandal la nivel inalt: "Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele...

Scandal la nivel inalt: „Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele FRF”

Situatia conducerii Federatiei Romane de Fotbal ramane in aer, dupa ce AJF Giurgiu a contestat alegerile din 5 martie, castigate de Razvan Burleanu.

Cei de la AJF Giurgiu sustin ca alegerile nu s-au facut conform regulamentului in vigoare pentru ca li s-a permis sa voteze inclusiv cluburilor sportive scolare, desi acest lucru ar fi interzis.

Conform gsp.ro, conducerea AJF Giurgiu a contestat alegerile la Tribunalul Bucuresti, iar magistratii au anuntat ca vor da un verdict in acest caz pe 6 mai. Interesant este ca, atata vreme cat exista o contestatie, noua conducere a FRF nu poate fi validata.

In aceste conditii, Adrian Ratiu, reprezentantul AJF Giurgiu, are o parere ferma: „Razvan Burleanu nu are cum sa fie presedintele FRF. Conducerea nu a fost validata si nu are cum sa fie validata pana nu sunt rezolvate contestatiile pe seama alegerilor. Pana pe 6 mai, sefii din FRF nu pot face nicio miscare, pentru ca nu este legal. Normal ar fi ca liderul FRF sa fie prim-vicepresedintele Gino Iorgulescu”.

Reprezentantii FRF au confirmat, pe site-ul oficial, demersul celor de la AJF Giurgiu, dar sustin ca acesta doar tergiverseaza inregistrarea noii conduceri a FRF si nu are efecte juridice.

author avatar
Cristi Ionita
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger