AcasăMONDEN“Feriha”, prinsa intre doi barbati

“Feriha”, prinsa intre doi barbati

Hazal Kaya, interpreta rolului Feriha, din serialul cu acelasi nume de la Kanal D, are o viata sentimentala tumultuoasa. Cel putin, asa putem fi inclinati a crede daca luam de bun de scrie presa mondena despre ea.

Inainte de a juca in “Feriha”, Hazal a interpretat rolul “Nihal”, in serialul “Iubire ascunsa”

In vreme ce unii jurnalistii dau ca sigur faptul ca “Feriha” traieste o poveste de dragoste alaturi de actorul Ahmet Kural, altii au “cuplat-o” cu Ali Atay. Daca in primul caz este vorba despre o minciuna sfruntata, dupa cum sustine Hazal, in cel de-al doilea parca nu am mai fi asa de siguri.

Ahmet Kural

“De aproape o luna nu am iesit nicaieri. Interesant este ca anumite publicatii au scris ca m-as fi intalnit cu Ahmet Kurat, un vechi prieten pe care eu, in realitate, nu l-am mai vazut de mai bine de un an. Ce pot sa spun? Au o imaginatie bogata!”, s-a dezvinovatit “Feriha”.

Ali Atay

Aceeasi “Feriha”, despre care umbla vorba ca s-ar iubi, de vreo patru luni, cu Ali Atay: mai mult decat atat, zilele trecute, cei doi ar fi fost protagonistii unei veritabile crize de gelozie. Suparata ca Ali a salutat, in club, o alta femeie cu mai multa pritenie decat ar fi fost cazul, Hazal a pornit ditamai cearta, apoi a dat sa paraseasca localul. Actorul, insa, a fugit dupa ea incercand sa o impace, dar actrita nici n-a vrut sa auda de asa ceva. Cearta s-a sfarsit cu cei doi actori plecand fiecare catre casa lui.

[nggallery id=500]

author avatar
Alina Creanga
7.324 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger