AcasăNewsUn nou cutremur s-a produs in Vrancea

Un nou cutremur s-a produs in Vrancea

Un seism cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs, luni dimineata, in zona Vrancea.

Seismul s-a produs la o adancime de 98 de kilometri, in apropierea localitatilor Covasna, Targu Secuiesc, Focsani, Ramnicu Sarat si Marasesti.

Specialistii sustin ca seismul de luni dimineata este o replica a cutremurului de 5 grade care a avut loc sambata seara si care s-a simtit in mai multe orase importante precum Bucuresti sau Chisinau.

Cutremurul de sambata a fost cel mai puternic din zona Vrancea, din acest an, si al saselea cu magnitudinea de peste 4 grade pe scara Richter.

Anul trecut, in zona Vrancea, s-au produs noua cutremure cu magnitudinea de peste 4 grade pe scara Richter, cel mai puternic fiind cel de pe 6 octombrie, de 5,5 grade.

author avatar
Cristi Ionita
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger