AcasăNewsCUTREMUR de 4,8 pe scara Richter, in Romania!

CUTREMUR de 4,8 pe scara Richter, in Romania!

Cutremur in Romania. Un cutremur cu magnitudinea de 4.8 a avut loc miercuri seara in zona Vrancea.

Un cutremur de 4,8 pe scara Richter a avut loc in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, miercuri seara, a anuntat Institutul National pentru Fizica Pamantului (INFP). Potrivit sursei citate, cutremurul a avut loc la ora 21:46, la o adancime de 200 de kilometri.

Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Sfantu Gheorghe, Focsani, Onesti, insa cutremurul s-a resimtit si in alte zone din tara.

Acesta este cel mai mare cutremur, ca magnitudine, produs in 2014 in zona Vrancea, dupa ce un seism cu magnitudinea 4,7 a fost inregistrat la data de 23 ianuarie.

Cel mai puternic cutremur din ultimii patru ani a avut 5,5 pe scara  Richter si s-a produs la 6 octombrie 2013. Seismul s-a simtit si in Capitala, dar si in nordul Bulgariei si in Republica Moldova.

author avatar
Alina Costache
662 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger