AcasăNewsGeneralii se revolta in Rusia

Generalii se revolta in Rusia

Armata rusa la reforma

Mai multi membri ai conducerii armatei ruse au demisionat in ultima perioada, din cauza divergentelor de opinie cu seful Statului Major al fortelor ruse, in legatura cu aplicarea reformelor in armata, a anuntat, marti, Nezavisimaia Gazeta, citata de RIA-Novosti in pagina electronica.

Armata rusa la reforma

Ziarul afirma ca, desi generalii nu au precizat care sunt motivele demisiilor, surse militare au afirmat ca opinia generala este ca acestia s-au retras din functii deoarece nu sunt de acord cu modalitatatile de aplicare a reformei promovate de seful Statului Major, generalul Nikolai Makarov.

Sursele citate au dezmintit informatiile de presa potrivit carora generalii ar fi fost nemultumiti de atitudinea ministrului Apararii, Anatoli Serdiukov. „O parte a presei a scris ca ministrul Apararii, Anatoli Serdiukov, ar fi de vina pentru toate problemele din armata. Dar nu este asa”, au precizat sursele citate de Nezavisimaia Gazeta.

„Ca ministru al Apararii, Serdiukov s-a dovedit a fi un manager eficient”, au precizat ofiterii citati, exprimandu-si aprecierea pentru achizitiile de armament si echipamente decise de acesta.

Potrivit Nezavisimaia Gazeta, Makarov este acuzat de crearea unei situatii in care armata este condusa mai mult pe baza de experimente.

 

author avatar
A.P. Redactor
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger