AcasăNewsAvionul disparut: Ce sunt obiectele plutitoare vazute de satelitul chinez

Avionul disparut: Ce sunt obiectele plutitoare vazute de satelitul chinez

China se uita dupa avion prin Tibet si provincia Xinjiang

Misterul avionului disparut pe 8 martie continua sa se adanceasca. China a obtinut niste imagini prin satelit  cu  niste obiecte plutitoare, astfel ca toate navele au fost trimise acolo.

Imaginea publicata de autoritati arata un obiect cu dimensiunea de 22,5 metri / 13 metri. Obiectul se afla la aproximativ 120 de kilometri sud-vest de locul în care au fost observate alte obiecte plutitoare, de catre australieni. Desi initial au aparut informatii ca au fost gasite fragmente din avion, australienii neaga aceste afirmatii.

Mai multe avioane se vor alatura operatiunilor de cautare ale zborului MH 370. Potrivit Realitatea TV, un oficial australian responsabil cu cautarile avionului a declarat ca unul dintre obiectele gasite este un palet de lemn. Utilizarea acestor paleti este comuna în industria aeriana, insa asta nu poate confirma nimic, deoarece acestia sunt folositi si in industria navala.

Va reamintim ca zborul MH370 care asigura legatura intre Kuala Lumpur si Beijing a disparut, cu 239 de persoane la bord (227 de pasageri si 12 membri ai echipajului) o ora mai tarziu dupa ce a decolat din capitala Malaeziei sambata, 8 martie, la ora 00.41 (vineri, 18.41 ora Romaniei).

author avatar
Andra Nesu
336 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger