AcasăMONDENAnda Adam si DJ-ul Silviu Andrei si-au vazut moartea cu ochii: “A...

Anda Adam si DJ-ul Silviu Andrei si-au vazut moartea cu ochii: “A fost groaznic”!

Anda Adam si Silviu Andrei, DJ-ul de la “Un show pacatos”, au trecut prin momente ingrozitoare pe aeroportul din Timisoara, acolo unde au crezut, pentru un moment, ca isi vor gasi sfarsitul.

Weekend-ul trecut, cantareata si colegul lui Dan Capatos s-au intalnit pe aeroport in Timisoara, asa ca in momentul in care au urcat in avion au decis sa se aseze unul langa altul  pentru a putea schimba impresii cand, exact in momentul decolarii, s-a intamplat nenorocirea. Unul dintre motoarele aparatului de zbor nu a pornit si putin a lipsit ca avionul sa fie facut zob de pista, scrie spynews.ro.

“Avionul s-a defectat la decolare, un motor nu a functionat. Adevarata problema insa a fost vantul puternic ce batea deasupra Timisoarei si care era sa ne infiga in pista. Era cod rosu de vant! A fost groaznic! Desi incercam sa ne incurajam unul pe altul ne era o frica de moarte!”, a povestit DJ-ul Silviu Andrei pentru sursa citata.

Insa, chiar asa speriati, cei doi nu si-au pierdut simtul umorului. Pentru a trece mai usor peste momentul de cumpana, Anda Adam si Silviu s-au filmat in avion facand haz de necaz… Intr-un final, chiar daca problema fusese remediata, pilotul a decis sa schimbe aeronava pentru drumul catre Bucuresti.

author avatar
Alina Costache
1.031 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger