AcasăNewsDrama totala! Fata lui MM Stoica, criza la Tribunal!

Drama totala! Fata lui MM Stoica, criza la Tribunal!

Mihai Stoica, managerul general al formatiei Steaua Bucuresti, a fost adus, luni dimineata, in fata magistratilor de la Tribunalul Bucuresti.

MM a facut apel la condamnarea sa din Dosarul Transferurilor mizand pe ideea ca a fost judecat dupa vechiul Cod Penal, desi conform noului Cod Penal faptele sale s-au prescris.

Stoica a facut apel inca de saptamana trecuta, dar judecatorii vor decide luni abia daca cererea acestuia va fi judecata de Tribunalul Bucuresti sau de Curtea de Apel.

Conform fanatik.ro, Mihai Stoica a fost intampinat la Tribunal de Teodora, fiica sa. In momentul in care si-a vazut tatal in catuse, aceasta a vrut sa-l imbratiseze insa a fost oprita de politisti.

In acel moment, Teodora a avut o cadere nervoasa si a parasit incinta Tribunalului Bucuresti, nereusind sa faca fata tensiunii.

Managerul Stelei a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor. MM Stoica este nemultumit ca a fost judecat dupa vechiul Cod Penal, care ii este nefavorabil, desi alti inculpati, printre care si Gica Popescu, au fost judecati dupa noul Cod Penal.

author avatar
Cristi Ionita
1.509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger