AcasăNewsCharlene, bomba cu ceas din Monaco

Charlene, bomba cu ceas din Monaco

Printesa Charlene de Monaco nu a fost deloc incantata de povestea cu printul „fermecat”, in speta Albert, si a vrut sa fuga de trei ori inainte de nunta.

Printul Albert n-a fost deloc incantat de bocetele sotiei sale, care si-a ales si tiara de printesa ca niste „lacrimi de mare”

Fosta olimpica la inot s-a speriat de perspectiva maritisului cu printul Albert, chiar daca aceasta i-ar fi adus tot ce si-ar fi dorit orice femeie: bogatie, pompa princiara, putere si tiara de printesa. Un vis! In timp ce Kate Middleton, viitoarea regina a Marii Britanii, a primit o tiara cu semnificatii istorice, Charlene a optat pentru una mai personala, aleasa chiar de ea. Creata de Lorentz Baumer ca o „spuma de diamante si aur alb”, lui Charlene ii aminteste de marea ei dragoste: spuma marii! Si de Africa de Sud. Un motiv in plus pentru ca Charlene sa vrea sa scape din acest vis princiar.

Cele trei fugi

Prima oara a incercat sa fuga in luna mai, cand se afla la Paris, unde se dusese sa probeze rochia de mireasa. In loc de asta, s-a refugiat la Ambasada Africii de Sud, informeaza Le Journal du Dimanche.  A doua tentativa a avut-o in timpul cursei de Formula 1 Grand Prix, din Monaco. A treia oara i s-a confiscat pasaportul pe Aeroportul Nice. Insistentele printului Albert de a duce la capat aceasta nunta, ca sa nu se faca de ras in fata caselor regale si a invitatilor au convins-o sa mearga inainte.

Pentru o vreme. Surse din apropierea familiei spun ca nu numai mireasa a fost in lacrimi la nunta, ci si tatal ei, care vrea s-o stie saraca, dar fericita, nu printesa inecata in lacrimi. Dar, se va hotari in curand, pentru ca luna de miere va fi in Africa de Sud si e un bun prilej de a dezminti sau nu zvonurile!

 

 

author avatar
Adina Mutar
1.228 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger