AcasăMONDENLiviu Varciu, despre Adelina Pestritu: "M-am vindecat de dragostea asta bolnava pe...

Liviu Varciu, despre Adelina Pestritu: „M-am vindecat de dragostea asta bolnava pe care i-o purtam”

Liviu Varciu este in continuare singur si recunoaste ca ii este dor de fosta sa sotie, Adelina Pestritu. Prezentatorul tv marturiseste ca s-a vindecat de dragostea bolnava pe care i-a purtat-o.

Varciu s-a obisnuit fara Adelina, asa ca nu ea este motivul singuratatii lui, ci faptul ca este mereu ocupat si nu mai are rbdarea de a cuceri o femeie.

„Cu viata mea sentimentala stau de la prost in jos. Mi-e dor sa imi fie dor, ca in melodia aceea. Mi-e dor sa ma certe, mi-e dor sa ma enervez cand nu imi raspunde la telefon, sa o gasesc acasa cand ma intorc de la filmari, sa petrecem timp impreuna.

Cred ca principalul motiv care sta la baza faptului ca nu reusesc sa am o relatie de lunga durata este dat de superficialitatea fetelor care cred ca tot ce zboara se mananca. Poate si eu am o vina in aceasta privinta, sunt foarte ocupat si nu am timp sa ii fac curte, sa o cuceresc, sa o petesc. Nu, nu Adelina este motivul singuratatii mele, pentru ca au trecut prea multe zile, prea multe nopti fara ea. M-am vindecat de dragostea asta bolnava pe care i-o purtam”, a spus Liviu Varciu intr-un interviu acordat Libertatea.

author avatar
Andra Nesu
851 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger