AcasăSPORTCe gest a facut Oscar Pistorius in timp ce erau citite rezultatele...

Ce gest a facut Oscar Pistorius in timp ce erau citite rezultatele autopsiei iubitei sale!

Oscar Pistorius este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Africa de Sud

Oscar Pistorius a avut parte luni de clipe cumplite. Paralimpicul a vomitat de trei ori in timpul procesului in care este judecat pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp.

,
Oscar Pistorius este una dintre cele mai cunoscute personalitati din Africa de Sud

Pistorius a cedat nervos si a vomitat de trei ori in sala de judecata, in timp ce erau citite rezultatele autopsiei. Difuzarea televizata a procesului a fost suspendata pe durata marturiei medicului legist, in semn de respect pentru familia victimei. Medicul le-a spus magistratilor ca dupa ce a fost impuscata in cap, Reeva a murit pe loc. Acesta a mai spus ca si gloantele primite in maini si picioare au provocat rani care puteau duce la decesul tinerei in mod independent de rana de la cap.

Oscar Pistorius este judecat, de o saptamana, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013. Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe iubita sa, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. Reeva Steenkamp, in varsta de 29 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV.

author avatar
Andra Nesu
374 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger