AcasăSPORTAjuns in pragul falimentului, Gica Popescu vrea sefia FRF pentru bani!

Ajuns in pragul falimentului, Gica Popescu vrea sefia FRF pentru bani!

Incepand de miercuri, 5 martie, Federatia Romana de Fotbal va avea un nou presedinte, Mircea Sandu urmand sa renunte la postul sau.

Au loc alegeri, iar marele favorit la castigarea postului este fostul mare international Gica Popescu, mai ales ca acesta se bucura din plin de sustinerea lui Mircea Sandu.

Totusi, desi a iesit in fata cu o echipa puternica, din care nu lipsesc Gica Hagi, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu sau Bogdan Stelea, jurnalistii de la fanatik.ro sustin ca Gica Popescu este disperat sa castige postul de presedinte al FRF pentru a face rost de bani.

Desi a castigat circa 20 de milioane de euro din fotbal, Gica Popescu a dat rateu dupa rateu in afaceri si a ajuns in pragul falimentului, fara lichiditati.

Gica Popescu isi deschisese un hotel in Calafat, pe care l-a vandut la jumatate de pret din cauza lipsei turistilor. Si-a deschis o Academie de fotbal, care a intrat in insolventa. Si-a incercat norocul cu complexul comercial Doldora Bazar, din Bucuresti, falimentat din cauza chiriilor exorbitante. A vrut sa-si deschida un hotel in Bucuresti, dar proiectul s-a impotmolit, din cauza lipsei lichiditatilor, si si-a luat un elicopter de 2,2 milioane de euro pe care l-a pierdut dupa ce una dintre firmele sale a fost executata silit.

In aceste conditii, Gica Popescu spera sa devina seful fotbalului romanesc pentru a face rost de lichiditatile care sa-l ridice din prapastia in care a cazut, din punct de vedere financiar.

Sursa amintita precizeaza ca Popescu si-a vandut vila „OZN”, din Pipera, cu doua milioane de euro si spera sa obtina o suma asemanatoare pe vila pe care o detine in Mallorca.

Ca sef al Federatiei Romane de Fotbal, Gica Popescu ar urma sa aiba un salariu de 15.000 de euro pe luna, de trei ori mai mare decat are in prezent Mircea Sandu, plus un comision important din banii incasati de FRF in mandatul sau, in acest caz estimandu-se ca FRF ar urma sa obtina circa 48 de milioane de euro in era Gica Popescu.

Adrian Porumboiu, unul dintre cei mai influenti oameni din fotbalul romanesc, este ferm convins ca Gica Popescu se va impune la alegerile de pe 5 martie, singura problema fiind ca fostul mare international sa nu fie condamnat la inchisoare in Dosarul Transferurilor, dosar in care verdictul este asteptat marti, 4 martie.

author avatar
Cristi Ionita
448 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger