AcasăMONDENIulia Vantur, noua regina de la Bollywood

Iulia Vantur, noua regina de la Bollywood

Cu toate ca a primit un rol secundar in pelicula indiana „O Teri”, produsa de cumnatul lui Salman Khan, Iulia  Vantur a devenit principalul motor de promovare al filmului.

Iulia Vantur danseaza si canta de parca ar fi trait toata viata pe platourile de filmare de la Bollywood

Gata, Iulia Vantur a izbutit sa le dea peste nas carcotasilor care sustineau sus si tare faptul ca prezenta ei in distributia filmului „O Teri” s-ar datora exclusiv relatiei cu barbatul fatal de la Bollywood, actorul Salman Khan. Asa cum anunta ziarul National inca de acum cateva saptamani, pelicula va avea premiera peste exact o luna, iar creatorii ei spera la un succes fulminant. Pana sa ajunga insa „O Teri” in cinematografe, producatorii s-au gandit sa ii faca o promovare intensiva pe retelele de socializare, mizand mai putin de actorii din roluri principale, aproape deloc pe Salman Khan ( special guest star in film) si la greu pe farmecele Iuliei.

Vedeta de la „Dansez pentru tine” a debutat cu dreptul la Bollywood

„Sunteti pregatiti sa o vedeti pe superba Iulia Vantur?”,  „Ne face placere sa v-o prezentam pe superba Iulia Vantur, care va va face sa va indragostiti cu miscarile ei sexy”, „Incredibila Iulia Vantur!”, asa este prezentata noua senzatie a Bollywood-ului. Iar laudele aduse vedetei Pro nu sunt chiar gratuite. Iulia se unduieste mai ceva ca o serpoaica, arata senzational in cateva tinute menite sa ii scoata in evidenta atuurile fizice si canta exact asa cum isi doresc indieni: pe limba lor, pe ritm si plina de pasiune. Cum era de asteptat, fanii vedetei de la „Dansez pentru tine” au fost incantati si si-au indemnat preferata sa nu renunte la actorie.

[youtube]1PtjljATZss[/youtube]

author avatar
Alina Creanga
2.565 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger