Acasă“Printul Mustafa”: “ Am crezut pana in ultima clipa ca Suleyman Magnificul...

“Printul Mustafa”: “ Am crezut pana in ultima clipa ca Suleyman Magnificul ma va cruta”

Cea mai dificila scena pe care au avut-o de jucat impreuna Mehmet Gunsur (printul Mustafa) si Halit Ergenc (Suleyman)

Actorul Mehmet Gunsur, interpretul nefericitului print Mustafa, din serialul turcesc “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”,  face dezvaluiri cutremuratoare.

Actorul Mehmet Gunsur a intrat in vacanta pentru prima oara dupa trei ani (foto: Vatan)

In ultima sa zi de filmare, cea in care s-a turnat scena asasinarii la comanda lui Suleyman Magnificul, Mehmet a intrat atat de puternic in rol, incat, pentru o vreme, nu a mai putut face diferenta dintre rol si realitate. “Am sperat pana in ultima clipa ca sultanul ma va cruta. Am trait cu speranta asta in suflet pana i-am vazut pe calaii trimisi sa ma execute”, a povestit, de curand, Mehmet Gunsur, bucuros, totusi, ca scena nu l-a lasat cu sechele. “Din fericire nu am cosmaruri cu scena asasinarii. Pana la urma, n-am lasat rolul sa ma conduca pe mine, ci el l-am condus pe el”, a adaugat interpretul printului Mustafa.

Cea mai dificila scena pe care au avut-o de jucat impreuna Mehmet Gunsur (printul Mustafa) si Halit Ergenc (Suleyman)

Potrivit artistului, episodul cu moartea printului a fost filmat in trei zile, iar scena din cort, in care intaiul mostenitor al lui Suleyman Magnificul isi da sufletul, in 17 ore. “A fost nevoie sa tragem mai multe duble. Tin minte ca era o zi friguroasa si urata. Toata echipa a muncit pe branci pentru ca episodul sa iasa impecabil”, a martusit Mehmet, care recunoaste ca s-a si lovit destul de rau in timp ce incerca sa scape de “urmaritorii” sai. Odata iesit din distributia serialului, actorul a plecat impreuna cu sotia si cei trei copii intr-o binemeritata vacanta in Thailanda, dupa care planuieste sa mearga sa se reculeaga la mormantul din Bursa al adevaratului print Mustafa.

author avatar
Alina Creanga
7.834 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger