AcasăMONDENMama lui Bendeac, dupa ce si-a vazut fiul complet gol: “Mi-am luat...

Mama lui Bendeac, dupa ce si-a vazut fiul complet gol: “Mi-am luat pastilele de inima si am murit…”

Mihai Bendeac a socat o tara intreaga dupa ce i-a oferit un cadou mai neobisnuit mamei lui: un filmulet in care apare complet dezbracat. Mai interesanta, insa, este reactia mamei lui.

Bendeac s-a dezbracat complet, si-a acoperit zona intima cu mana si s-a lasat filmat gol pusca in timp ce ii ura celei care i-a dat viata “La multi ani!”. “Asa m-ai nascut, asa iti urez la multi ani”, i-a spus actorul mamei lui.

“M-am uitat la filmulet, da. Mi-am luat pastilele de inima si am murit de ras. Cu cateva minute inainte, imi spusese ca imi pregateste o urare, dar m-am gandit ca e ceva mai de inima albastra, cum mi-a facut in trecut cand mi-a urat „La Multi Ani” cu Florin Piersic. Apoi, m-a sunat sa ma intrebe daca am intrat pe Facebook si sa ma avertizeze ca postarea cadou are deja 7.000 de like-uri. Am deschis, am vazut si am ras mai rau ca niciodata. Am dat si like. Pai, daca mi-a placut?! El este un nonconformist, un original, nu aveam de ce sa ma supar. Trebuie insa sa recunosc ca nu e genul de urare pe care o primesti toata ziua, nu?! Tot Mihai mi-a dat azi noapte si primul mesaj telefonic. Mi-a zis: „Te iubesc atat de mult de parca esti mama mea!” Ce sa zic?! Sunt fericita si imi iubesc amandoi copiii ca pe ochii din cap. Acum suntem impreuna si petrecem putin. Scuzati galagia”, a declarat Emilia Bendeac, mama lui Mihai Bendeac, pentru  wowbiz.ro.

 

author avatar
Alina Costache
2.084 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger