AcasăMONDENAlex Velea a agresat un paparazzo!

Alex Velea a agresat un paparazzo!

Alex Velea a comis-o! Dupa ce a avut deja mai multe scandaluri cu jurnalistii in care le adresa acestora cuvinte urate si injurii, cantaretul a agresat un paparazzo.

Solistul l-a invitat pe acesta in cladirea in care locuieste spunandu-i ca il primeste acasa la el. Insa, cand cei doi au intrat in lift, Alex Velea a inceput sa-l traga de par pe paparazzo si sa-l agreseze verbal. In plus, cand au coborat din lift l-a si lovit cu piciorul.

„Nu te-am lovit eu, tu te lovesti. De ce incerci astea cu mine?! Zdreanta de om ce esti. Hai, pleaca de aici! Asta esti, o zdreanta de om”, a urlat Alex Velea dupa paparazzo, potrivit wowbiz.ro.

Paparazzo care a fost agresat a spus ca nu a inteles comportamentul lui Velea. „Problemele lui au inceput de la evenimentul la care el si-a lansat niste tricouri. Am inteles ca la acel eveniment, un reporter i-a pus intrebari incomode Antoniei, iar el a stat numai pe SMS-uri cu ea. Facea drumuri constante la barul de acolo. Cred ca a si consumat ceva. El a fost foarte dragut la inceput, apoi a devenit agresiv in lift. Nu inteleg! Nu ne-am mai intalnit, nu ne-am mai vazut, nu am mai facut vreun material despre el sa fi spus ca avea vreo problema personala cu mine”, a spus paparazzo agresat de artist.

author avatar
Andra Nesu
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger