AcasăRecomandariPromisiunea lui Lucian Bute: Toti marii campioni au pierdut, s-au ridicat si...

Promisiunea lui Lucian Bute: Toti marii campioni au pierdut, s-au ridicat si o sa ma ridic si eu!

Pugilistul Lucian Bute a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, ca inca nu a tras concluziile dupa infrangerea din meciul cu Jean Pascal si ca nu s-a gandit nicio clipa sa se retraga din activitate.

Lucian Bute pare ravasit dupa bataia incasata luna trecuta

Intrebat daca se retrage din activitatea sportiva, Lucian Bute nu doar ca a respins acest gand, dar le-a promis fanilor sai ca va reveni in elita boxului mondial: „Inca nu am tras concluziile, sunt tot in perioada de evaluare a situatiei. S-a speculat de retragerea mea, dar nu mi-a trecut nicio secunda prin cap sa iau aceasta decizie. Toti marii campioni au pierdut, s-au ridicat si o sa ma ridic si eu!”.

In chestiunea schimbarii antrenorului Stephane Larouche, Bute este la fel de categoric, desi apropiatii si specialistii in box i-au cerut sa renunte la aceasta colaborare: „Nu am luat in calcul sa schimb antrenorul. Sunt convins ca staff-ul meu are incredere in mine si eu la fel in ei, datorita lor sunt ceea ce sunt azi. Cu Larouche mi-am aparat centura de noua ori, nu e o optiune sa-l schimb”. Legat de meciul cu Jean Pascal, pierdut luna trecuta, fostul campion IBF inca nu stie ce anume s-a intamplat pe 19 ianuarie: „Nu pot sa-mi explic de ce nu dau drumul la brate cum dadeam inainte in situatii de stres, cand aruncam 80 de lovituri intr-o repriza; acum am ajuns la 15. Ceva in subconstientul meu s-a intamplat. Poate fi de la meciul cu Froch, de la partida cu Andrade… N-am boxat la adevarata mea valoare. Am dezamagit toti fanii, am acceptat infrangerea, Pascal a fost mai bun, a meritat victoria. E o problema psihologica, cand ajung in situatii de stres, cu adversarul in fata, ceva se intampla”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger