AcasăRecomandariMihai Radut si Adrian Cristea n-au jucat, dar cer 240.000 de euro

Mihai Radut si Adrian Cristea n-au jucat, dar cer 240.000 de euro

Campioana Romaniei continua sa aiba probleme cu fotbalistii intrati in dizgratia conducerii, fie executive, fie a celei tehnice.

Radut si Cristea n-au confirmat la Steaua

In cazul de fata ne referim la jucatorii Mihai Radut si Adrian Cristea, care au decis sa depuna memorii impotriva clubului patronat de Gigi Becali. Deoarece au ratat transferurile la Gent, respectiv Maccabi Petah Tikva, cei doi au inaintat la Liga Profesionisa plangeri impotriva Stelei. „Sa ni se dea banii trecuti in contracte, niciun leu in plus!”, este solicitarea mijlocasilor in cauza. Daca Radut cere doar prima pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, adica 120.000 de euro, „Printul” Cristea vrea si incetarea raporturilor contractuale cu FC Steaua, pe langa banii cuveniti! Conform „fanatik.ro”, primul termen stabilit pentru judecarea memoriilor a fost fixat pe 12 februarie.
In alta ordine de idei, transferul lui Lucian Sanmartean l-a determinat pe antrenorul Laurentiu Reghecampf sa modifice sistemul tactic. Antrenorul Stelei se vede obligat sa foloseasca de acum incolo un singur „inchizator” (capitanul Pintilii), in timp ce Sanmartean va evolua coordonator de joc, iar Tanase si Chipciu pe benzi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger