AcasăSPORT"Minunile de la Soci" continua! O sportiva era sa o pateasca...

„Minunile de la Soci” continua! O sportiva era sa o pateasca grav cand a chemat liftul

Rebekah Wilson (in prim plan) si Paula Walker

Jocurile Olimpice de iarna, de la Soci, au surprins placut gratie coplesitorului spectacol oferit la festivitatea de deschidere, dar dezamagesc prin conditiile oferite.

Rebekah Wilson (in prim plan) si Paula Walker

Dupa ce saptamani la rand s-a vorbit despre toaletele duble, camerele cu calorifere in tavan sau lipsa apei calde, o alta situatie incredibila demasca problemele de organizare.

Rebekah Wilson, una dintre componentele echipei de bob a Marii Britanii, a avut un mega soc duminica dimineata, cand a chemat liftul, iar acesta nu a oprit la etajul respectiv. In ciuda acestui aspect, usile s-au deschis fara probleme, iar Rebekah ar fi putut cadea in gol, daca nu era atenta.

Imediat, tanara sportiva a fotografiat momentul si a postat imaginea pe un celebru site de socializare. Fanii sportivei, socati, au precizat ca reprezentantii Marii Britanii ar trebui imbracati in materiale de protectie pentru a fi siguri ca nu patesc ceva grav la Soci.

Un alt sportiv care a avut probleme cu o usa a fost boberul american Johnny Quinn. Acesta s-a trezit blocat in baie, insa fizicul impresionant, lucrat intens in perioada in care a jucat fotbal american, i-a permis sa sparga usa fara probleme.

author avatar
Cristi Ionita
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger