AcasăMONDENMinodora continua razboiul! Cu cine se mai cearta acum!

Minodora continua razboiul! Cu cine se mai cearta acum!

Dupa ce a fost crunt criticata pentru ca a avut o tinuta total neinspirata, Minodora se razboieste cu oricine este impotriva ei.

Oana Roman a fost si ea de nenumarate ori tinta unor astfel de glume sau rautati, asa ca a incercat sa fie de partea cantaretei, insa a si criticat-o, lucru ce a enervat-o la culme pe Minodora.

„Din fericire, sau din pacate, sunt un exemplu de om care a fost de-a lungul timpului criticat, umilit, batjocorit din punctul de vedere al fizicului. Eu, timp de 15 ani, am fost calcata in picioare, au sters cu mine pe jos, s-au scandalizat, am fost pusa la zis, dar eu nu am reactionat. Am inteles ca sotul si Marcel Pavel i-au atras atentia ca are prea multa dantela pe ea. Vorba aia, daca doua persoane iti spun ca esti beat, trebuie sa mergi sa te culci. Eu nu m-as fi imbracat asa. Ce vina am eu sa vad la TV numai femei cu maciuci in cap, cu chilotii la vedere, cu unghiile de jumate de metru? Daca pe Monica Vlad o deranjeaza Minodora, de ce nu o deranjeaza ce vede la TV de dimineata pana seara”, a spus Oana Roman in emisiunea Wowbiz.

Minodora s-a simtit incoltita asa ca a atacat-o pe Oana Roman. „Poate Oana nu a vrut sa riposteze fiindca a fost optiunea ei. Eu nu sunt o persoana care sa taca atunci cand e jignita. Nu imi pun poalele in cap. I-am transmis Monicai Vlad ce am vrut sa ii transmit. Nu sunt mahalagoiaca, ci cantareata. E adevarat sotul meu a spus ca e prea multa dantela. Nu a fost o lipsa de respect, ci un moment de neinspiratie. Va rog sa nu imi mai taiati capul si sa ma iertati ca eu am aparut asa. In momentul in care gresesc, imi asum. Nu ma fa grasa, nu zi ca am slabit doua grame, ci 23 de kg. Ii luati apararea Monicai pentru ca o stiti. Tinuta e de rahat, dar nu e ok sa spuneti ca sunt grasa. M-a deranjat „, a spus Minodora.

author avatar
Andra Nesu
760 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger