AcasăMONDENNiculina Stoican sufera cumplit de cand sotul sau a fost inchis: “Vlad...

Niculina Stoican sufera cumplit de cand sotul sau a fost inchis: “Vlad ii tine locul lui taica-su”

Cantareata de muzica populara sufera cumplit de cand sotul sau a fost inchis si spune ca singurul sau sprijin este Vlad, fiul sau. Desi adolescentul studiaza la Viena a venit acasa sa fie alaturi de mama sa.

„Incerc sa fac fata. Indiferent ce necazuri am avut, a trebuit sa-mi onorez toate evenimentele, sa fiu in fata oamenilor. Sunt o luptatoare, am primit inca o lectie de la viata si am vazut ca am o familie mare, numeroasa, ca din ziua in care sotul nu a mai fost langa mine, multi au fost in prejma mea. Vlad ii tine locul lui taica-su. El a venit in weekend sa fie alaturi de mine pentru ca sunt lucruri de pus la punct. Nu a mers sa-l viziteze pentru ca nu are dreptul decat la o singura vizita si aceea s-a intamplat. Dar vorbim la telefon, are dreptul acesta”, a spus Niculina Stoican in emisiunea Wowbiz.

Vasile Stanescu, sotul solistei Niculina Stoican, a inchis pentru sase ani, dupa ce a fost implicat intr-un dosar in care mai multe persoane au obtinut nelegal restituire de TVA in valoare de peste 13,6 milioane de lei.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
2.037 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger