AcasăRecomandariDinamo i-a refuzat pe Chiriches si Pintilii pentru 500.000 de euro!

Dinamo i-a refuzat pe Chiriches si Pintilii pentru 500.000 de euro!

Cu Pintilii si Chiriches in teren, Steaua a fost invincibila sezonul trecut, dominand campionatul cap-coada. In vara, l-a cedat pe capitanul „nationalei” la Tottenham, pentru 9 milioane de euro!

Pintilii si Chiriches au fost sezonul trecut cei mai importanti jucatori din lotul Stelei

Fost presedinte la Pandurii Tg.Jiu, Marin Condescu a dezvaluit ca Dinamo avea posibilitatea, in 2011, sa-i transfere pe cei doi fotbalisti pe o suma infima: 500.000 de euro! Cel care a refuzat afacerea a fost Nicolae Badea, presedintele executive al clubului din Stefan cel Mare, sustine Condescu: „Pandurii pierduse un meci cu Otelul la masa verde, 0-3, din cauza litigiului dintre clubul meu si Dinamo, iar la a doua neprogramare urma excluderea noastra din campionat. Noaptea, pe la 11 si jumatate, Gigi Becali a mers cu mine la sediul FC Dinamo. Mai erau cateva minute pana la miezul noptii si noi trebuia sa trimitem o hartie la Liga cum ca ne-am impacat. Becali a garantat pentru mine, in fata lui Nicolae Badea, pentru toata suma. I-a zis ca, daca nu platesc a doua zi, la ora 9 dimineata, plateste dansul datoria. Eu, atunci, le-am celor de la Dinamo oferta de a-i lua pe Chiriches si Pintilii in contul datoriei de 500.000 de euro, dar Badea nu a vrut, a cerut neaparat banii”.
Ulterior, pentru doua milioane de euro, Gigi Becali i-a adus la Steaua pe Chiriches si Pintilii. In 2013, l-a vandut pe capitanul echipei nationale cu 9 milioane de euro la Tottenham, in Anglia!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger